Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül

OLMUŞUM BEN.

Yorum

OLMUŞUM BEN.

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

26

Okunma

OLMUŞUM BEN.

OLMUŞUM BEN.

Beyaza döndürdün dökülür saçım.
Ah çektikçe dertlerle doluyor içim.
Artık kalmamıştır gençliğim gücüm.
Yaktığın gönlümü küle döndürdün.


Aşka bir örnek sence şirin Leyla mı.
Kimse sonra bulamaz senin devanı.
Bir tek ben çekiyorum senin cefanı.
Mecnunla Kerem yanarken görsün.


Senin içindir benim gözümün seli.
Her aşkın elbette vardır bir bedeli.,
Sen hayalımden canım gittin gdeli.
İçim yandı şimdi küle dönmüşüm.


Fehmi.
Mecnun gibi ben geçtim çölünden.
Nedir çektiğim canım senin elinden.
Düşmüyorsun sen hiç can dilimden.
İçim içim yanar sensiz küle dönerim.










Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Olmuşum ben. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Olmuşum ben. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
OLMUŞUM BEN. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL