Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Serpil Koçar
Serpil Koçar

Toplayın Toplayabilirseniz

Yorum

Toplayın Toplayabilirseniz

( 2 kişi )

3

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

27

Okunma

Toplayın Toplayabilirseniz

Toplayın Toplayabilirseniz

Hayallerimi umutlarımı toplayın,
Toplayabilirseniz
Bunca vefasızlığı,
Bir miras gibi içimde sakladım.

Şimdi gelin,toplayın
Toplayabilirseniz dağılmışlığımı.

Niçin bunca elem, keder?
Niçin bu kin, bu öfke?
Neye yaradı sanki?
Elinize ne geçti?

Allah’ın yarattığı aciz bir kuldum ben,
Ne istediniz benden?
Paramparça ettiniz ömrümü,
Şimdi gelin,
Toplayabilirseniz toplayın.

Ben sustum,
Siz ise her acıtan sözünüzle biraz daha tükettiniz beni.
Duymadınız içimdeki çığlığı,
Umursamadınız geceye düşen dualarımı.

Yalnızlığımın üstüne
Yonga taşı gibi oturdunuz.
Yine de yıkılmadım,
Bir avuç umutla sarıldım sabahlara.

Yoruldum artık…
Ne söz kaldı içimde nede anlatacak nefes.
Şimdi gölgem bile tanımaz oldu beni.

Ne bıraktıysanız ardımda,
acı mı ?keder mi ? bilmem
Darmadağın ettiniz ya,
Haydi gelin,
Toplayın toplayabilirseniz.

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Toplayın toplayabilirseniz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Toplayın toplayabilirseniz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Toplayın Toplayabilirseniz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Güneşin Kızı Zehra
Güneşin Kızı Zehra, @gunesinkizi1
11.12.2025 01:08:32
5 puan verdi
Derin bir yalnızlık ve kırgınlık hissini, hayal ve umutların parçalanmışlığı üzerinden güçlü bir şekilde yansıtıyor; her dize, içten bir hesaplaşma ve çaresizlik duygusu taşıyor.

Tebrikler, gönlünüze sağlık
Sevgilerimle şairem.
serdarascioglu
serdarascioglu, @serdarascioglu
11.12.2025 00:58:10
5 puan verdi
HİÇ BİR ŞEY BİTMEZMİŞ...İNSAN YAŞAMA TUTUNDUKÇA SEVGİYLE...! YÜREĞİNE-GÖNLÜNE , KALEMİNE SAĞLIK...SEVGİ VE SAYGILAR SUNARIM . SERPİL HANIM .
serdarascioglu
serdarascioglu, @serdarascioglu
11.12.2025 00:57:49
5 puan verdi
HİÇ BİR ŞEY BİTMEZMİŞ...İNSAN YAŞAMA TUTUNDUKÇA SEVGİYLE...! YÜREĞİNE-GÖNLÜNE , KALEMİNE SAĞLIK...SEVGİ VE SAYGILAR SUNARIM . SERPİL HANIM .
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL