Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Özkan Değirmenci
Özkan Değirmenci

Böyle olsun istemezdim

Yorum

Böyle olsun istemezdim

( 4 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

115

Okunma

Böyle olsun istemezdim

Böyle olsun istemezdim


Böyle olsun istemezdim ...
Bir sessizlik çöktü gözlerimize.
Ne sözler bitti, ne yollar tükendi,
Sadece yorulduk kendi gölgemize.

Böyle olsun istemezdim ...
Ellerin hâlâ sıcak düşlerimde.
Bir zamanlar cennet kokan gülüşün
Şimdi saklı, kırık bir yerde içimde.

Böyle olsun istemezdim ...
Bir vedaya dönüştü sustuğumuz.
Belki kaderdi, belki bir yanlış,
Belki de geç kaldı konuştuğumuz.

Böyle olsun istemezdim ...
Ama öğrendim; sevgi de acırmış.
Bazı hikâyeler yarım kalırmış,
Ve kalbimiz sessizce olgunlaşırmış.

Yine de bil;
Sende duran yanım hâlâ ışıldar,
Ve her ne yaşandıysa,
Gözlerimde bir hatıra gibi durur,
Solsa da kokusu,
Kalbimde bir gül bırakır…

7 aralık 2025

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Böyle olsun istemezdim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Böyle olsun istemezdim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Böyle olsun istemezdim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL