Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
sr
srzegan

Bir Sandık Aşk Saklanır Sandık

Yorum

Bir Sandık Aşk Saklanır Sandık

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

15

Okunma

Bir Sandık Aşk Saklanır Sandık

Yokluk evinin içinde doğruldum,
Yoktan yere koşarken yoruldum.
Gönlümde gömü ararken gömüldüm,
Gözlerinde bir hazine buldum.

Şiir mi, sihir mi tesir etti anlamadım,
Gözlerin beni esir etti, kaçamadım.
Güzelliğine kapıldım, çırpınarak çarpıldım,
Kim yaptıysa bu tılsımı, ben bozamadım.

Seni düşleyen bu aklın isyanı aşkadır,
Sana düşkün bu ellerin hakikati başkadır.
Akıl çıkar gider, omuz üstü baş kalır,
Çirkin olan utancından yavaş kalır.

Bu durağanlık beni çıldırtmaz mı?
Güzellik dediğin insanı kırdırtmaz mı?
Güzeli kötüsüne yar olur da,
Aşık olanı canından bıktırtmaz mı?

Şair Zegan

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bir sandık aşk saklanır sandık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir sandık aşk saklanır sandık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Sandık Aşk Saklanır Sandık şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL