Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
sr
srzegan

Rengim

Yorum

Rengim

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

4

Okunma

Rengim

İstediğin rengi seç,
Masumiyet kalemliğinden.
Karala beni.
Bıçak vurma sakın ağaçlara,
İstersen kalemle yarala beni.

Yalnızlığın ayazında,
Üşüdüm kağıdın beyazında.
Kuru dal kalem oldu senin yazında.

Bütün kağıdımı kırmızıya boya,
Sarı bir güneş yap, tam ortaya.
Çiz hayat ağacını, yeşersin,
Bir gün olur meyvesini yersin.

İnkar etme güneşimsin,
Bana rengimi verensin.
Benim içim yakılmış bir orman,
Kalan son ağacı sen beslersin.

Şair Zegan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Rengim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Rengim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Rengim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL