Savaşın ortasında vurulmak kaçınılmazdır. Beni ise güzel bir Kasım günü kurşuna dizdiler.
“Yağmurları sev,” diyor Şebnem. Sen yağmurları sev; ben seni zaten evvelden…
Görsen bu dizeleri, ne düşünürsün bilmeden? Yazıyor… yağmura “Sen!” diye bağıran bu âşık.
Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Beğeni olgusu, gelişen yaşamla birlikte sürekli tırmanıştadır. Öncelikle varlığımızı ve seçtiklerimizi beğeniriz. Çünkü şiir bizim için değerlidir. Bizler şiire de bu bilinçle sarılırız. Yazan kalemi kutlarım Tebrikler
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.