Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
sa
sadoo

Hasret

Yorum

Hasret

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

67

Okunma

Hasret

İlk aşkın gözlerimde yankı,
Dudakların hâlâ düşlerimde.
Dört mevsim geçti,
Ama hasretin ölmedi.

Kavuşmak imkânsız; ruhum bedeninden ayrı,
Tanrı bile belki anlamaz bu acıyı.
Ölüm bile seni benden koparmaz,
Her nefesimde adın, her sessizlikte acın.

Hayatımın anlamıymışsın…
Ama ben bunu geç anladım,
Kalbim geç öğrendi, kader erken susturdu.
Ve sen…

Gitmiş olsan bile
Hâlâ yaşıyorsun içimde;
Seni unutmak mı?
Bunu yapmayı… Ben bile cesaret edemem.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hasret Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hasret şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hasret şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
29.11.2025 15:51:46
Beğeni:
2
Okunma:
67
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL