Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Gazi AKKAYA
Gazi AKKAYA

YASAKLIYIM

Yorum

YASAKLIYIM

( 4 kişi )

2

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

91

Okunma

YASAKLIYIM

Eyde ben gurbetim girdi düşüme.
Lüzumsuz takıldı geldi peşime.
İncitip kırsada düştü içime.
Fani bir bedenin söyle dostu kim.

Kovuşup sarılmadan kokusu sindi.
O anda gönlüme dert yükü bindi.
Çoğalmış deryadan bir damla verdi.
Al dedi, tuttum neye saklayım.
Koklayıp öpmeye ben yasaklıyım.


Eyyüpoğlu Gazi AKKAYA

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Yasaklıyım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yasaklıyım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YASAKLIYIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sabitlendi
Güneşin Kızı Zehra
Güneşin Kızı Zehra, @gunesinkizi1
19.11.2025 12:10:38
5 puan verdi
Şiir, yasak ve ulaşılmaz bir aşkın özlemini ve tutkusunu duygulu bir şekilde anlatıyor. Gönüle düşen sevda, yasak olmasına rağmen derin bir özlem ve içten bir arzuyla hissediliyor; kısa ama yoğun bir romantik duygu taşıyor.

Güzel bir şiir olmuş, yüreğinize sağlık
Selam ve saygılarımla efendim.
Ebuzer Ozkan
Ebuzer Ozkan, @ebuzerozkan
19.11.2025 10:36:08
5 puan verdi
Gönlünüze sağlık, çok güzel bir şiirdi. Duygulara dokunan, düşündüren bir anlatımı var. Her satırıyla beni etkiledi. Okumaktan büyük keyif aldım. Yüreğinize sağlık, tebrikler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL