Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Gazi AKKAYA
Gazi AKKAYA

DERDİMİ

Yorum

DERDİMİ

( 2 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

227

Okunma

DERDİMİ

Bu gönül evinden şikayetim var.
Arz ederim bi bi çare derdimi.
Bir gün olur gönülleri yıkarsa.
Çıkarmazki bir gönüle derdimi.

Kim gelirse gelsin derdi veremem.
Bir an mutlu olsam bin gün gülemem.
Gayrı bende bu derdi çekemem.
Mevlam bilir bi bi çare derdimi.

Ben bi türk’üm alp evinde nöker’em.
Dost bağına gonca güller eker’em.
Bu derdimi dayanamaz çekerem.
Söyleyemem her yetmeze derdimi.

Kesişmez mi yolu aşık’ların pir’lere.
Vesil olur yener idim derdimi.
Hakkın hakıkatı düştü dil’lere.
Anlatırdım bir tabibe derdimi.

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Derdimi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Derdimi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DERDİMİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL