Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Tu
Tutasteri

BAVUL

Yorum

BAVUL

( 3 kişi )

1

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

72

Okunma

BAVUL

Kaldı, bavulum elimde kaldı.
Aman, ne heyecanla hazırlandı.
Eteklerim, terliklerim, mayom
Soğuk günler için mantom
Ah! Hayallerim, hayallerim
Ne de güzel katlamıştım,
Dizim dizim.
Bavul bu, elimde kaldı.
Hadi, şimdi sil baştan
Boşaltacak mecal mi kaldı...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bavul Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bavul şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BAVUL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
suyun sancısı
suyun sancısı, @suyun-sancisi
16.11.2025 22:43:56
Ümitlerin yıkıldığı ve yığıldığı bavulu zordur boşaltmak şair
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL