Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
ENESTURGUT
ENESTURGUT

Doymadıysan Gel Beni Ye

Yorum

Doymadıysan Gel Beni Ye

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

41

Okunma

Doymadıysan Gel Beni Ye

Üç, dört tabak yemek yedin
Doymadıysan, gel beni ye.
Ne, tatlı da mı istedin ?
Doymadıysan gel beni ye.

Göbeğin olmuş kaç katlı
Deme bari oldum karlı
Bu işler olur sıralı
Doymadıysan gel beni ye.

Doyduğun anlamaz mısın ?
Beni umursamaz mısın ?
Sana derim duymaz mısın ?
Doymadıysan gel beni ye.

Enes, sen sen ol zayıf kal
Sabahları kaşık at bal
Yüzünün rengi olmuş al
Doymadıysan gel beni ye.

28.01.2021

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Doymadıysan gel beni ye Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Doymadıysan gel beni ye şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Doymadıysan Gel Beni Ye şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL