Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç

Arabayla Geziyorum

Yorum

Arabayla Geziyorum

1

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

83

Okunma

Arabayla Geziyorum

Aklım almıyor inanki
Neler söylüyorlar kanki
Orada burada sanki
Arabayla geziyorum

Yanıma bir eş yaptılar
Yaşamım beleş yaptılar
Nâmımı keleş yaptılar
Arabayla geziyorum

Fırsatım ve amanım var
Yer altında yamanım var
Ayıracak zamanım var
Arabayla geziyorum

Merdiveni çık bakalım
Tabuları yık bakalım
İşkembeden sık bakalım
Arabayla geziyorum

Yakuphan Kılınç
Not: Bu şiir hayal ürünüdür.
•23.10.2025 20:39 - 26.10.2025 23:23, 23:30, 23:33 tarihlerinde ve saatlerinde kıtalar hâlinde sosyal medyada yayınladım.

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Arabayla geziyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Arabayla geziyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Arabayla Geziyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
YEŞİLIRMAK
YEŞİLIRMAK, @yesilirmak1
27.10.2025 07:56:29
Derin anlamlarlar barındıran güzel eserinizi güçlü yüreğinizi kutlarım selam ve dua ile
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL