Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Turan Elibol
Turan Elibol

Nükte

Yorum

Nükte

( 3 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

4,7

Puan

78

Okunma

Nükte

Çalın beyler çalın malın az geldi
Gram kilo okka tonun az geldi
Kaşık yetmez size kepçe az geldi
Bir avuç toprakla doyar gözlerin

Aşık Turan’ca

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

67% (2)

4.0

33% (1)

Nükte Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nükte şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Nükte şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ce
cemalcelik, @cemalcelik1
23.10.2025 15:46:53
4 puan verdi
Çok güzel kısa ve öz şiir. Tebrikler şair dost
ce
cemalcelik, @cemalcelik1
23.10.2025 15:46:52
4 puan verdi
Çok güzel kısa ve öz şiir. Tebrikler şair dost
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL