Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ozanguner
ozanguner

İstemem Seni

Yorum

İstemem Seni

1

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

125

Okunma

İstemem Seni


İSTEMEM SENİ

Belli değil yazım kışım,
Çok ağrıdı garip başım,
Zehir oldu ekmek aşım,
Bir daha istemem seni.

Gözlerim seni arardı,
Hayalim umudum vardı,
Sayende dünyam karardı,
Bir daha istemem seni.

İstemem, sende arama,
Merhem olaman yarama,
İhanet ettin davama,
Bir daha aramam seni.

Bir gül idin, solup gittin,
Gözümde eridin, bittin,
Sen Güner’e neler ettin,
Bir daha istemem seni.

Ozan Güner Kaymak
Amsterdam 07.10.2025

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İstemem seni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İstemem seni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İstemem Seni şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gelendostlu Ozan
Gelendostlu Ozan, @gelendostluozan
7.10.2025 21:34:51
Değerli şair
Emeğine, şiir yüreğine, beyninine sağlık.
Şiirini beğenerek okudum tebrik ederim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL