Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
İlyas Ateş
İlyas Ateş

Tereddütsüz Ölümü Tercih Ederdim

Yorum

Tereddütsüz Ölümü Tercih Ederdim

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

44

Okunma

Tereddütsüz Ölümü Tercih Ederdim

Yaşamla ölüm arasında bir tercih hakkım olsaydı eğer
tereddütsüz ölümü tercih ederdim

Her gün şeytana tapanlarla her gün ölmektense bir kere
ölür kurtulmuş olurdum

İlyas Ateş

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Tereddütsüz ölümü tercih ederdim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tereddütsüz ölümü tercih ederdim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tereddütsüz Ölümü Tercih Ederdim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL