Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Uygar Mede
Uygar Mede

İnancım oldun

Yorum

İnancım oldun

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

61

Okunma

İnancım oldun



Neye inanıyorum,
Neyi düşlüyorum.
Dünyamda saptığım,  inancım oldun.
Sanma seni sever
O gittiğin yerler
Dinimden çıktığım, inancım oldun.

İçtiğim buz rakı,
Yaktığım sigara.
Ciğerime dolan, inancım oldun.
Kahrettim Uygarım,
Yaktım bedenim.
Damarda dolanan, inancım oldun.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İnancım oldun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnancım oldun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İnancım oldun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL