Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld

Mi'mandar

( 2 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

109

Okunma

Mi'mandar




Bir üryan ki giryanına mürekkep ola
Lafa nazen üslubuna nevi zamanda tercüman
Bekleye gel gör ki ifaza ile tahkik ola
Kahı bir erdem ki bahrı yüzende itibarı mimanın


Sevki eyleye gönlüne yadından kalma tabiri iskan
Gönle suret ne hacet bekleye gör ki dağlar bu şeri zaman
Hazzı canı dağlar benden kaldı cerri limanına sürgün
Sürülen e baz alma lafı olur haslette mah ı cemalin






Mahza Enda


26 Ağustos salı
2025


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Mi'mandar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mi'mandar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mi'mandar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL