Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
KURTULMUŞ
KURTULMUŞ

İNŞALLAH..

Yorum

İNŞALLAH..

( 3 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

161

Okunma

İNŞALLAH..

İNŞALLAH..




Ben,
Ahirete giden soyum,
Bu gün yaşayan soyum,
Yarınlarda yaşayacak soyum,

Yüce Allahın yarattığı,
Hiçbir varlığa,
Kötülük yapmayan,
Yüce Allahın,
her türlü iyilik yapma gücünü verdiği,
Her zaman iyilik yapan,
Kul hakkı yemeyeyen varlıklar oluruz

İNŞALLAH.....









Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

İnşallah.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnşallah.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İNŞALLAH.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ahmylrm
Ahmylrm, @ahmylrm
26.8.2025 11:52:16
Doğru temenni, birçoğumuzun unuttuğu.. Yaratıcı ve sadelikle işlenmiş.. Bana sade düşünme hep iyi gelmiştir..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL