Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
yalnıztepe
yalnıztepe

Kızılırmak 'a ağıt

Yorum

Kızılırmak 'a ağıt

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

174

Okunma

Kızılırmak 'a ağıt

Seni hiç böyle görmemiştim
Yorgun hareketsiz
Oysa ne mesafeler gectin
Nice köprüler yapıldı üstüne
En güzeli Şahruh köprüsü
Seslerin uzaktan duyulurdu
Cömert Nil ’ e emsal bereketin
Akşamların bir başka olurdu
Ay ve yıldızlara sevda
Tarih kokar köprülerin
Azalan suyunla
Kayboldu ihtişamın
Umarım yine coşarsın uzaklara
Aşkla seni bekliyor
Maziden kalan özlemle
Yanık bir türküydün
Köprüden geçen gelinlere
Bu bahar bekliyor
Denizlerin dalgaları

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kızılırmak 'a ağıt Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kızılırmak 'a ağıt şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kızılırmak 'a ağıt şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL