Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
aydınbenli
aydınbenli

ŞAPUR ŞUPUR

Yorum

ŞAPUR ŞUPUR

( 4 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

283

Okunma

ŞAPUR ŞUPUR

Şapur şupur çatur çutur,
Gökyüzünden iniyor yağmur,
Sokaklarda ıslak toprak kokusu,
Adımlarım hızlı, tempo tutkusu.

Hapur hupur, takır tukur,
Oyna gel, kaldır kolları, o bakar durur
Kızlar seni kesiyor gözleriyle vurur,
Romantik ol sonra bu iş olur

Gözlerim mahmur, geceden kalma,
Gönlüne akarım, durmam, yanma,
Aşk yağar üstüme gökten damla damla,
Tut beni kız sele karışırım, yüreğine bağla.

Hadi güzellik geç karşıma benimle oyna
Salla salla çalkalamaya doyma
Ben çarpıldım sana kızım beni çok yorma
Aşk okuyla sol yanımdan vurma

Şapur şupur çatur çutur
Gökyüzünden geliyor yağmur
Öpüştün mü kız, gözlerin mahmur
Hapur hupur takır tukur

Kaldır kolları çalkala göbüşü salla
Çok tatlısın güzelim haydi oyna
Negatifleri sinsilere durma yolla
Haset bakışlara karşı çalkala
Aydın Benli

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Şapur şupur Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şapur şupur şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞAPUR ŞUPUR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL