Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
teyo
teyo

liman

Yorum

liman

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

985

Okunma

liman

sahile vurdu yüreğim sevda denizinde
dalgalı bir aşk ardı oysa sana karşı
içimde...
coştukça coşturuyordu beni

öyleki...
bir gemi olurdum kendi halimde
yüzdüğüm karasular sen....
bir tayfa olurdum, kaptanım sen
estikçe ayrılığın yeli
yelkenlerimde sen...
ben sana demir atmışım
limanım sen...

ben bir gemi adım adın..
hiçbir limanda ayrılmadık derken seninle
battığım deniz,
ayrıldığım liman sen...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Liman Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Liman şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
liman şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL