Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
EngelsizRuhum
EngelsizRuhum

Dünyanın En Bilinen İnsanı Babası

Yorum

Dünyanın En Bilinen İnsanı Babası

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

63

Okunma

Dünyanın En Bilinen İnsanı Babası

Kahramanmaraş’ın en yiğit insanı bilinen gencim
Dünyanın en bilinen insanı baba
Çocuklarını düşünen iyi yürekli adamın
Sesini Rock şarkısıyla duyuran adam

Yüreğimin sesini dört bir yana duyuran adamı
Merak ettim kim bu yüreğini duyuran adamı
Gitarının telini yüreğinin güzelliğiyle çalan adamı
Kısacası Ali Tufanı Anadolu Rockın en güzel sesi
EngelsizRuhum_

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dünyanın en bilinen insanı babası Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dünyanın en bilinen insanı babası şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dünyanın En Bilinen İnsanı Babası şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL