Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
EngelsizRuhum
EngelsizRuhum

Dayıya Özlem

Yorum

Dayıya Özlem

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

144

Okunma

Dayıya Özlem

Saatler geceyi sardı
Yine yoksun yanımda
Bekleyişlerim ruhumu sardı
Yine yoksun yanımda

Oysa sarsam kollarıma
Öpüp koklasam her anımda
Yanımda kal diyebilsem her anda
Yine yoksun yanımda

Gülüşlerin çiçek açmıştı soldu
Seni görünce koşan ayaklarım durdu
Aklım ve kalbim senin anınla doldu
Ah yine yoksun yanımda

Solan çiçek özlemim
Duran ayaklarım bekleyişim
Aklım ve kalbim özlem dolu bakışım
Ah be dayıcığım yine yoksun yanımda

Şiirlerim sana dizildi
Bekleyişlerim yollara serpildi
Kimse sen olmadı ki
Yine yoksun yanımda be dayıcığım

Ne dayılar geldi kimse olamadı senin gibi
Sen başkasın değer verdiğim her şeyim gibi
Bekliyorum bekleyeceğim ölüm gelene kadar seni
Yine yoksun yanımda her zaman bekleyeceğim seni dayıcığım
EngelsizRuhum_

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dayıya özlem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dayıya özlem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dayıya Özlem şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL