Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Kul Sedat
Kul Sedat

KUSURUM OLDUYSA BAĞIŞLA BENİ

Yorum

KUSURUM OLDUYSA BAĞIŞLA BENİ

0

Yorum

7

Beğeni

0,0

Puan

130

Okunma

KUSURUM OLDUYSA BAĞIŞLA BENİ

Kusurum olduysa bağışla beni
Şu dünyada sefil oldum efendim
Hayli zaman oldu göremem seni
Hasret acısıyla doldum efendim

Sultan acımaz mı aciz kuluna
Canım feda ettim senin yoluna
Kuşlar gibi kondum yeşil dalına
Yaz bahar ayında soldum efendim

Kul Sedat’ım diyar diyar gezerim
Ozan oldum gönüllere sızarım
Bundan geri ne okur ne yazarım
Gayrı vicdanına kaldım efendim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kusurum olduysa bağışla beni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kusurum olduysa bağışla beni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KUSURUM OLDUYSA BAĞIŞLA BENİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL