Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
M.Y. Boz.
M.Y. Boz.

Eyle

Yorum

Eyle

( 5 kişi )

2

Yorum

17

Beğeni

5,0

Puan

162

Okunma

Eyle

Bir canımı yol eyledim
Geç üstünden turap eyle
Göz yaşımı sel eyledim
İç üstünden şarap eyle

Dikenleri gül eyledim
Seç üstünden harap eyle
Hayalleri kül eyledim
Aç üstünden azap eyle

Gözlerimi mil eyledim
Saç üstünden mihrap eyle
Servetimi pul eyledim
Saç üstünden serap eyle

Umutları fal eyledim
Biç üstünden tarap eyle
Kör nefsimi kul eyledim
Taç üstünden garip eyle

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Eyle Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eyle şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Eyle şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Lezginya
Lezginya, @lezginya
25.7.2025 21:36:05
5 puan verdi
kalemin kavi olsunnn
Etkili Yorum
se
sedat hünker, @sedathunker
25.7.2025 16:00:32
5 puan verdi
Çok güzel şiir harika sevgiler saygılar selamlar sağlıcakla kal allahın selameti üstüne olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL