Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
NİHATYURT

EFECİK

Yorum

EFECİK

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

53

Okunma

EFECİK

Yaşın çok küçük daha
Dilerim düşme aha
Gurban olayım seni
Yaradan o ALLAH’A
--- Ufacıksın tefecik
--- Neredesin efecik

Saçların kıvır kıvır
Eylene nahoş tavır
Seninde işin gücün
Olmsın ıvır zıvır
--- Ufacıksun tefecik
--- Neredesin efecik

Nihat der çok talısın
Hem yaya hem atlısın
Çok hoşsun tatlı çocuk
Üstelik Yozgatlısın
--- Ufacıksın tefecik
--- Nrdersin efecik--NİHATTAN

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Efecik Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Efecik şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EFECİK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL