Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
cangülüm
cangülüm

GÜLÜYORUM HOYRAT DÜNYAYA

Yorum

GÜLÜYORUM HOYRAT DÜNYAYA

( 2 kişi )

1

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

355

Okunma

GÜLÜYORUM HOYRAT DÜNYAYA

GÜLÜYORUM HOYRAT DÜNYAYA

Yüzümde güller açıyor,
belki de kahkahalar,
Atıyorum dünyaya.
Oysa ne kadar çok,
kanıyorum içime
Yüreğim delik deşik
Alev, alev yangın yeri.
Şimdi nedenlerini anlatacak
Kelimelerim tükendi.
Depremler oluyor
İçimin köhne şehrinde.

Ne güller açıyor bahçemde,
Nede nergis, mor menekşe,
Seninle gideceğim filmde,
Son nefesimde bitti sessizce..
Anlatıyorum sana koşan
Yüreğimin çaresiz hasretle
Tükenişini gizleyerek, yine
Gülüyorum hoyrat dünyaya..

(Cangülüm) saat 01:00
Tarih :09/07/25
Nebahat Kılakay

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gülüyorum hoyrat dünyaya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gülüyorum hoyrat dünyaya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜLÜYORUM HOYRAT DÜNYAYA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ferda,ca
Ferda,ca, @ferda-ca
9.7.2025 16:49:01
5 puan verdi
Acının içinden yükselen bir direnişin şiiri bu: "Gülüyorum hoyrat dünyaya" derken, aslında kırgınlığını kahkahayla örten bir yürek konuşuyor. İçsel yıkımlara rağmen, dışa vuran bir güç ve inat var dizelerde. Hem isyan, hem sabır. Dokunaklı ve sahici.

Tebrikler

Sevgilerimle
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL