Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Fes Kafa
Fes Kafa

Vah Vah

Yorum

Vah Vah

( 1 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

145

Okunma

Vah Vah

Ah şu karşıki ağlar
Üzüm tutmuş şu karşıki bağlar

Döner, durur yağa yağa
Ol ben sana dayana

Ne hak için
Ne bir divane

Yalan imiş dünya
Şimdi uyandım anca

Ateş imiş güller
Yana yana hemhal olmuşum

Hiçmişim meğer hâlâ
Zerre dahi yok yarata

Ne kanadım var, sümbül gibi
Ne kudretim var, dağ gibi

Ben garip bir âdemoğlu
Daha henüz rahle başında

Ne bilirim ben aşkı
Gönlü yoktur saklı

Serap imiş çölde sevgilim
Hiç yoktu ki öyle biri

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Vah vah Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vah vah şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Vah Vah şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL