Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Altemurartun0
Altemurartun0

Küçük Prensin Kayıp Kraliçesi

Yorum

Küçük Prensin Kayıp Kraliçesi

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

144

Okunma

Küçük Prensin Kayıp Kraliçesi

Küçük Prensin Kayıp Kraliçesi

O bana gösterdiğin nezaketin nerede?
Ellerimi tutup kaldırdığın
O güzel şarkı söyleyen halin nerede?
Bülbülü bile kendi sesinden utandırdığın

Artık gögsünü açmıyorsun ağladığımda
Çünkü yoksun artık yanımda
Ağlıyorum şimdi odanın kenarında
Silen bir el yok yanımda

Korkuyorum diğerlerinden anlasana
Canavar gibi bağıran anılarla
Kalbimi umutla dolduran gözlerle
Bakışına ihtiyacım var.

Nazik sesinle kulak ver bana
Korkularla, kaygılarla yaşamaktansa
Tek başıma nasıl savaşırım bu canavarlarla

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Küçük prensin kayıp kraliçesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Küçük prensin kayıp kraliçesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Küçük Prensin Kayıp Kraliçesi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL