Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
di
dimanoglu

O Karanlık Gecelerde

Yorum

O Karanlık Gecelerde

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

4,0

Puan

118

Okunma

O Karanlık Gecelerde

Gecenin loş karanlığında yapayalnız
Ağlarım sabahlara kadar için, için
Bir gece lambası, birde duvardaki saat
Sabahlara kadar eşlik eden tek arkadaşım
Bir gün gelecek o karanlık geceler
Seni bekler iken alıp götürecek beni bu âlemden

Odamda seni hayal ederim gece boyu
Çıkıp gelmiyorsun yanıma karanlık gecelerde
Ben yalnız bir yerde, sense başka bir yerde
Bitmiyor o uzun geceler, bitmiyor bir türlü nedense
Bir gün gelecek o karanlık geceler
Seni bekler iken alıp götürecek beni bu âlemden

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

4.0

100% (1)

O karanlık gecelerde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz O karanlık gecelerde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
O Karanlık Gecelerde şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL