Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
NİHATYURT

BAYRAM HUZUR GETİRE

Yorum

BAYRAM HUZUR GETİRE

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

64

Okunma

BAYRAM HUZUR GETİRE



Şükür bir kez daha , gördü gözümüz
Bayram vtanıma , huzur getire
Hak yollarda olsun , daim özümüz
Bayram milletime , hayır getire

Her tarafta , kazanlaım kaynasın
Çoluk çocuk , mtlu mesut oynaın
Hiç yeri olmasın , elem’in yasın
Bayram memlekete , barış getire

Çalsım hep davullar , çalsın hep sazlar
Hayattan daima , alınsın hazlar
Sen olsun ülkede , baharlar yazlar
Bayram bu vatana , sevda getire

Caniler katiller , def olsun gitin
Sevda bülbülleri , bağlarda ötsün
Huzur bacaları , dört yanda tütsün
Bayram yursumuza , aşk’ı getirsin

Kaynaşsın kuzular , çimde çayırda
Herkes hep el el’e dostca hayırda
Her bir inişte ve , her bir bayırda
Bayram asil Türk’e , kuvvet getire

İYİ OZAN işte , güçte birliği
Rabbimden dileriz , huzur dirliği
Maziderki gibi , yiğit erliği
Bayram ülkemize , felah getire -- İYİ OZAN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bayram huzur getire Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bayram huzur getire şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BAYRAM HUZUR GETİRE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL