Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Enes_fdn
Enes_fdn

BİR MUALLİMİN AKSİ HALİNDEN

Yorum

BİR MUALLİMİN AKSİ HALİNDEN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

68

Okunma

BİR MUALLİMİN AKSİ HALİNDEN

Seneler geçse de bazen hasretinden,
İnan hasretin değer dönmeye ölümden.
Bölünmeye değer uykular o suretinden,
Ellerin kadar soğuk bir girdap aksinden,
Lütfetmezdin de kimine bazen kibrinden.

Yağmur gibi ıslak gözlerim sözlerinden,
Issız bir diyar oldu sözlerim gözlerinden.
Lüzumsuz bir hapis gibi kinin gecelerden,
Diller çaresiz kalıyor seçilmez hecelerden.

Isıtmaz oldu artık güneş gökyüzünden,
Rüzgarlar esmez oldu artık tepelerden,
Irmaklar akmaz oldu artık nehirlerden.
Mümkün mü bu aralar özüne dönmen?


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir muallimin aksi halinden Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir muallimin aksi halinden şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR MUALLİMİN AKSİ HALİNDEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL