Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Muhsin DURUCAN
Muhsin DURUCAN

KIRSALDAN SEVDAMSIN

Yorum

KIRSALDAN SEVDAMSIN

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

178

Okunma

KIRSALDAN SEVDAMSIN

KIRSALDAN SEVDAMSIN


Hiçbir an, unutmak gelmez içimden
Aylar, yıllar geçse unutmam seni
Çıkarıp atamam seni kalbimden
Kırsaldan sevdamsın unutmam seni.

İlk aşkım, sevdiğim, ilk göz ağrımsın
Hemen her günümde inan sen varsın
Kalbime yerleştin, sanki kanımsın
Kırsaldan sevdamsın unutmam seni.

Haydi, kalbime bak, oldukça yanık
Sensiz geçen onca yıllarsa sanık
Sakın araştırma, belge var tanık
Kırsaldan sevdamsın unutmam seni.

Bir güzel sevdalan, kendi kendine
Dokunduğun kalbim girdi evine
Nasıl tutsak ettin, beni kalbine
Kırsaldan sevdamsın unutmam seni.

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kırsaldan sevdamsın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kırsaldan sevdamsın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KIRSALDAN SEVDAMSIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL