Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Furkansayan
Furkansayan

Bir Ben Bilirim Bir De Tanrı

Yorum

Bir Ben Bilirim Bir De Tanrı

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

138

Okunma

Bir Ben Bilirim Bir De Tanrı

Anlatamam, söyleyemem içimdeki bu aşkı.
Bir ben bilirim, bir de tanrı.
Dertlidir, sigaram.
Bir tek ona, sığınırım.

Söyleyemem kimseye.
Kendime bile, itiraf edemem.
Anmam bitmeli, anarsam eğer.
Ben, sana bağlanırım.
Ve, ölüme koşarım.

Bir ben bilirim, bir de tanrı.
Şiirlerim bile bilemez, bu aşkı.
Hüzün kokar, ayrılık kokar.
Hayallerim, hep seninle.
Ama hep mutsuzluk, onları bozar.

Bir ben bilirim, bir de tanrı.
Oysa çok okudum, aşk kokan kitapları.
Ama kimse anlamadı, beni.
Ben bile anlamadım, Beni.

Anlatamam, haykıramam, söyleyemem.
Seni görünce lal olur, dilim.
Bu aşkı bir ben bilirim, bir de tanrı.
Ama sen, bilemezsin.
Bir ben bilirim, bir de tanrı.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bir ben bilirim bir de tanrı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir ben bilirim bir de tanrı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Ben Bilirim Bir De Tanrı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL