Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
cosari
cosari

BEKLENİYORSUN

Yorum

BEKLENİYORSUN

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

132

Okunma

BEKLENİYORSUN

BEKLENİYORSUN

Sevgimi sevginin üstüne katladım
Ben seni kat kat seviyorum
En üst kattayım
İtme beni
İtersen düşerim

Ben sana koştukça
Sen kaçıyorsun
Gitme,
Gidersen düşerim
Düşersem
Bir daha kalkamam ayağa

Her kış göçüverseler de kuşlar
Baharda dönüyorlar sevildikleri yere
Kaç bahar geçti sensiz
Dön artık
Bekleniyorsun

29.04.2025/Samsun

İbrahim COŞAR

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bekleniyorsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bekleniyorsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEKLENİYORSUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL