Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Aybüke SÖMEN
Aybüke SÖMEN

SABIRLA YAZILMIŞ BİR İSİM

Yorum

SABIRLA YAZILMIŞ BİR İSİM

( 3 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

415

Okunma

SABIRLA YAZILMIŞ BİR İSİM

Sabırla Yazılmış Bir İsim

Sabırla ördüm geceleri ilmik ilmik,
Dualar serdim yollara sessiz sedasız.
Bir anı kaldı içimde, dimdik, derin,
Kavuşmak mı? Belki… Vakit muratsız.

Adını andıkça çiçeklenir içim,
Kalbimde solmayan bir niyazsın.
Gelmezsen de olur, sen bende varsın,
Hasretle yoğrulmuş en güzel yazsın.

Aybüke SÖMEN
Nisan/2025

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Sabırla yazılmış bir isim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sabırla yazılmış bir isim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SABIRLA YAZILMIŞ BİR İSİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL