Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Zeynep Zuhal Kılınç
Zeynep Zuhal Kılınç

Sen Yeterdin

Yorum

Sen Yeterdin

( 2 kişi )

1

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

190

Okunma

Sen Yeterdin


Bir zamanlar
kalemimden süzülen satırlarım,
kafesinden saldığım kuşum,
nerede şimdi;
kederim,
uğruna yorduğum hayatım,
nefesim
ve kalbim
Değip geçer sandığım
ağır kayalar üzerime yıkıldı
tekrar tekrar
açıp solan sevda çiçeğim
Bir zamanlar
âb-ı dünyaya muhtaç değildim
Sen yeterdin

Nerede şimdi; bir zamanlar
kalemimden süzülen satırlarım,
kafesinden saldığım kuşum,
uğruna yorduğum hayatım,
nefesim
ve kalbim…

Zeynep Zuhal Kılınç

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sen yeterdin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen yeterdin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sen Yeterdin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
25.4.2025 11:29:13
5 puan verdi
Duygular değil midir şairi dillendiren
Kutluyorum değerli dostu ve bu güzel eserini
Gönlün abat olsun, tüm şiirlerim mükemmel ve de benzersiz olsun
Şiirle kal, sevgiyle kal, hoşça kal
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL