Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Mesut Tütüncüler
Mesut Tütüncüler

Araya Alınan

Yorum

Araya Alınan

( 17 kişi )

7

Yorum

34

Beğeni

5,0

Puan

370

Okunma

Araya Alınan

Araya Alınan

Uzaklık, bizim bilinçli olarak oluşturduğunuz bir şeydir. Yakınlaşamıyorsak bizi ondan alıkoyan bir engel var demektir ki çoğu zaman onu engel olarak görmediğimiz ve aşmadığımiz için amacımıza ulaşamayız.

Tutulan yollar kişiden kişiye değişse de varılan tek bir yol var...

Varmak dileğiyle,
Allah’a emanet olun



__Mani olan bir şey, sanki bir duvar...
Yoksa, gidildikçe kaldığın mı yâr?

__Mesafe, araya koyduğun kadar...
Söyle, aranıza aldığın mı var?

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (17)

5.0

100% (17)

Araya alınan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Araya alınan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Araya Alınan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ahmet Coşkun 1
Ahmet Coşkun 1, @ahmetcoskun1
24.4.2025 21:29:41
5 puan verdi
Anlamlı
yürek var olsun,,,
Etkili Yorum
Gülüm Çamlısoy
Gülüm Çamlısoy, @gulum-camlisoy
24.4.2025 12:28:41
muazzam

düşünmeyi körükleyen


selamlar saygılar hocam
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
24.4.2025 11:25:36
5 puan verdi
Güzel bir eser
Kutladım yürekten, yalansız ve riyasız
Allah'a emanet olasın, sağlıcakla kalasın
Zümrüt Kul Hasani
Zümrüt Kul Hasani, @hasanbelek
24.4.2025 10:05:23
5 puan verdi
Tebrikler değerli dost. Kalemin daim olsun inşaAllah
Etkili Yorum
Beyzade
Beyzade, @beyzade2
24.4.2025 10:04:19
5 puan verdi
Varılan tek bir yol var ..Kaleminize sağlık .Çok manidar
Şa
Şair Ahmet1, @sairahmet1
24.4.2025 09:01:43
5 puan verdi
Yüreğine gönlüne sağlık
Etkili Yorum
Oktay Güvener
Oktay Güvener, @oktayguvener
24.4.2025 08:41:55
5 puan verdi
Sence aranızda sadece bir duvar mı var varsa arada nice perdeler var. Selamlar saygılar çok güzeldi.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL