Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Me
Metehank

Terk Edilmiş Bir Kalp

Yorum

Terk Edilmiş Bir Kalp

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

144

Okunma

Terk Edilmiş Bir Kalp

Yalan mıydı gözlerin, bakışların?
Gülüşlerin? Sarılmaların? Hepsi sahte miydi?
Bir tek sana açmıştım şu kırık kalbimi
Sen onuda yarım bırakıp gittin

Ne sevdan hak etti övgüyü
Ne de gidişin bir şiiri

Ama kelimeler yine döküldü
Çünkü susturamıyorum içimdeki seni

Ben seni sevdim
Ama sen gitmeyi istedin
Ben kal dedikçe sen susmayı tercih ettin

Sensiz bir hayatta
Herşey eksik ve yabancı
Ve ben seni unutmaya değil
Sensizliğe alışmaya çalışıyorum

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Terk edilmiş bir kalp Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Terk edilmiş bir kalp şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Terk Edilmiş Bir Kalp şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
21.4.2025 03:39:59
Beğeni:
4
Okunma:
144
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL