İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
manzuman2
manzuman2

GÖKLERDE DOLAŞAN SES

Yorum

GÖKLERDE DOLAŞAN SES

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

326

Okunma

GÖKLERDE DOLAŞAN SES

GÖKLERDE DOLAŞAN SES

Feryatlar göğe doğru, başlarsa yere;
Eğenin eğmeyenin hesap günü var.
Gazze, Irak, Suriye nere, biz nere,
Diyenin demeyenin hesap günü var.

Her bilgiyi edindik de yükseldik aya
Menfaat minderinde durduk duaya
Bir tabak fazladan mükellef sofraya
Koyanın koymayanın hesap günü var.

Mazlumların dinsin de kanlı gözyaşı
Gamsız adamın rast gitmesin hiç işi
Yetim malının kaybolmaz tek kuruşu
Yiyenin yemeyenin hesap günü var.

Senden gelir derdimiz şükür sebebi,
Bu yüzdendir derman da zikir sebebi
Bir ses dolaşır gökte; “Kahhar, Ya Rabbi!”
Duyanın duymayanın hesap günü var.

Mehmet DURAK


Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Göklerde dolaşan ses Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Göklerde dolaşan ses şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖKLERDE DOLAŞAN SES şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL