Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
sence35
sence35

YALNIZLIK NİNNİSİ

Yorum

YALNIZLIK NİNNİSİ

( 7 kişi )

4

Yorum

16

Beğeni

5,0

Puan

407

Okunma

YALNIZLIK NİNNİSİ

YALNIZLIK NİNNİSİ



B’ölümüm bensiz
Kemiklerim tensiz
Ç’abalarım yırtık
Herkes bütün
Ben artık
Aşkı büyütün
Yokum artık...

gülücük kuşları’
Sadece uçuyor
’zamir’lerim yok
Yalnızlık ninnisinde
Uykum çok...

Tevekkül derim
Nefse zor
Kül ettiğim
Hala kor
Önüm kader
Solum keder...

Gel demem
Gel deme
Git demem
Ben gidemem...

_selim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Yalnızlık ninnisi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalnızlık ninnisi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YALNIZLIK NİNNİSİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Believe-TülA(y)slan
Believe-TülA(y)slan, @believe-t-layslan
15.4.2025 04:23:27


Ağlamıycam

Zâmir
Zâmir, @zamirr
14.4.2025 22:48:34
5 puan verdi
Bu arada yanlış anlamadıysam bir zamir ve bir Belive muamması da gördüm, ek olarak. Bize de ufaktan bi selam göndermiş şiir:)

Zâmir tarafından 14.4.2025 22:51:31 zamanında düzenlenmiştir.
Etkili Yorum
Zâmir
Zâmir, @zamirr
14.4.2025 22:44:26
5 puan verdi
Şiir gibi şiir. Bana Orhan Veli'yi anımsattı, onun nefesini hissettim bu şiirde. Sehl-i mümteni örneği olmuş şiir. Çok başarılı. Yalnızlık ninnisinde uykum çok, mükemmel bir betimleme. Hani beşikten düşer gibi oldum, öyle sarstı.

Biraz isyanın kıyısında gezmiş kalem, ve yine final sana yakışır şekilde bitmiş. Derin bir kuyu kazmışsın da okuyan bilmeden düşüyor. Çok beğendim bu şiirini. Tebrik ediyorum gönülden.
Çağdaş Durmaz
Çağdaş Durmaz, @cagdasdurmaz
14.4.2025 22:35:19
5 puan verdi
Hangi yalnızlık uyutur ki insanı huzurla , hakikat aşkı gibi kollarında dedirtti şiir.
Güzeldi sayın şair , nicelerine...
Saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL