Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Murat şair es
Murat şair es

Bu şehir ve sen

Yorum

Bu şehir ve sen

( 2 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

111

Okunma

Bu şehir ve sen

Bu şehirde kaybolurum bazen,
Adımlarımın yankısı başka olur,
Bir rüzgar gibi savrulurum,
İçimde senin adınla anımsanan her köşe.

Bu şehirde her sokak,
Bir hatıradır, bir anıdır,
Ve sen, her zaman orada,
Bir gölge gibi izlerim seni, farkında olmadan.

Kırık dökük duvarlarda seni bulurum,
Renkli vitraylarda gözlerinde kaybolurum,
Ve her köşe başında bir bekleyiş,
Bir umut, bir sevda, belki de yitik bir hayal.

Sen ve bu şehir,
Birbirini tamamlayan ikili,
Her anında bir parça seni taşıyan,
Ve her anında kaybolduğum bir yer…
Burada, seninle, hep varım...

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bu şehir ve sen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu şehir ve sen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bu şehir ve sen şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Oktay Güvener
Oktay Güvener, @oktayguvener
10.4.2025 20:07:53
5 puan verdi
Bu şehir artık seninle anlamlı... Kayboluşlarım bile hep seni arıyor.

Kaleminize yüreğinize sağlık üstadım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL