Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
si
sidarsevimli

MERHAMETİ OLMAYAN LEYLA

Yorum

MERHAMETİ OLMAYAN LEYLA

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

87

Okunma

MERHAMETİ OLMAYAN LEYLA


Ey yüreğimi sineye çeken,
Firdevs kokulu yâr,
Ateş gibi kül ettin beni,
Ey nazlı yâr,
Bu kadar yaktırdığın yeter değil mi?Yüreğimi tuzlayıp,
Çöllere salan,
Serap gördüren,
Yüreğimin gülü dikeni,
Yüreğimi kanatan,
Merhameti olmayan Leyla’m,
Bu kadar yaktırdığın yeter değil mi?
BENZERSİZ DERGİSİNİN 11. SAYISINDA YAYIMLANMIŞTIR

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Merhameti olmayan leyla Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Merhameti olmayan leyla şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MERHAMETİ OLMAYAN LEYLA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
BADEM AĞAÇLARI
BADEM AĞAÇLARI, @bademagaclari
10.4.2025 00:19:19
Mükemmel...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL