Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Ömer ASLAN
Ömer ASLAN

ÜŞÜMESİN PARMAK UÇLARIN GÜLÜM

Yorum

ÜŞÜMESİN PARMAK UÇLARIN GÜLÜM

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

93

Okunma

ÜŞÜMESİN PARMAK UÇLARIN GÜLÜM

Nur yüzünle doğdun yine ufkuma
Yay gibi gerilmiş kaşların gülüm
Bırak da dökülsün omuzlarına
Belik belik, tel tel saçların gülüm

Hangisini desem, bakışını mı
Aşkınla bağrımı yakışını mı
Yoksa yüreğime akışını mı
Bir değil, beş değil suçların gülüm

Gül ki; gül yüzünde güller açılsın
Yeryüzüne gülücükler saçılsın
Şerefine kırk gün aş dağıtılsın
Karınları doysun açların gülüm

Bugün hazan düşse de saçlarıma
Hiç kar yağmayacak umutlarıma
Bırak ellerini avuçlarıma
Üşümesin parmak uçların gülüm

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Üşümesin parmak uçların gülüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Üşümesin parmak uçların gülüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÜŞÜMESİN PARMAK UÇLARIN GÜLÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL