Adalet, bir kutup yıldızı gibi yerinde durur, geri kalan her şey onun etrafında döner.-- konfiçyüs
cosari
cosari
@cosari

GÜLE GÜLE DEMEK LAZIM GİDENE

11 Şubat 2025 Salı
Yorum
Şiirgram

GÜLE GÜLE DEMEK LAZIM GİDENE

( 2 kişi )

1

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

91

Okunma

GÜLE GÜLE DEMEK LAZIM GİDENE

GÜLE GÜLE DEMEK LAZIM GİDENE

Seven insan bir de âşık olmuşsa
Ne gözleri görür ne kulak duyar
Vuslat için zerre umut bulmuşsa
Başka bir şey etmez onu bahtiyar

Birbirine güven aşkta hadise
Söz ve eyleminde yoksa desise
Sevdiğinden fazla seviliyorsa
Kışı bahar eder gönlündeki yar

Ayrılık sevene en büyük darbe
Kaybetme korkusu düşünce kalbe
Akıl ile gönül başlar iç harbe
Yıkıp gider, yapılmaz ona ayar.

Sızlanmanın faydası yok bedene
Bakma sakın gidişteki nedene
“Güle güle” demek lazım gidene
Zira sana ne yar olmuş ne ağyar

11.02.2025/Samsun

İbrahim COŞAR

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Güle güle demek lazım gidene Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Güle güle demek lazım gidene şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜLE GÜLE DEMEK LAZIM GİDENE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
11.2.2025 20:40:03
5 puan verdi
Kutlarım değerli dostu ve eserini
Ömrüne bereket
Sağlıcakla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ