Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Saim Yaylagül
Saim Yaylagül

ANKARA'DA AŞK 2

Yorum

ANKARA'DA AŞK 2

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

90

Okunma

ANKARA'DA AŞK 2



Ankara’nın her yerinde seninle
Gizlice buluşup neler yaşardık.
Sözünde dursaydın bil ki benimle
Aşılmaz sandığın dağı aşardık.

Ankara kışında, karda beraber,
Türküler dinlerdik barda beraber,
Oturup seninle Sur’da beraber,
İmkânsız denilen aşkı yaşardık.

Kızılay meskendi gezerdik ya biz,
Günleri eğlenip ezerdik ya biz,
Şeytana uyup da azardık ya biz,
Nefsimiz peşinden öyle koşardık.

Akşam olmasını iple çekerdik,
İzmir Caddesi’ne gölge dökerdik,
Sakarya’da içip aşka akardık,
Geceden gündüze gizli taşardık.

Bir hecelik çilem oldun sonunda,
Bahçemdeki güldün, soldun sonunda,
Dilimden ahları aldın sonunda,
Sayende ayrılıp zoru başardık.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ankara'da aşk 2 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ankara'da aşk 2 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ANKARA'DA AŞK 2 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL