Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Fece
Fece

AYAN OLMADI

Yorum

AYAN OLMADI

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

203

Okunma

AYAN OLMADI

AYAN OLMADI
===============
Seksen yıl önceden geldim cihana
Cebime beş para koyan olmadı.
Açılmış hortumlar dayanmış bana
Yedirdim içirdim doyan olmadı

Bir kere bal tuttum yalar dururum
Bir tabak turşuya kurban olurum
Seksen yıllık oldum dibe vururum
Perişan halimi duyan olmadı

Bu fani dünyaya,geldim geleli
Bir deri, bir kemik hayat bedeli
Dört beş kez yokladı, savdım eceli
Adım minareden beyan olmadı.

Fehmi’yim ermişim kimseler bilmez
Şansım bana küsmüş talihim gülmez
Arsızlık hırsızlık aklıma gelmaz
Defterim Mahfuzda, ayan olmadı.
F.Ç. 24.01.2023 Düzce

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ayan olmadı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ayan olmadı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AYAN OLMADI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL