Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
mustafa ertürk
mustafa ertürk

SORACAK OLURSANIZ

Yorum

SORACAK OLURSANIZ

0

Yorum

5

Beğeni

0,0

Puan

147

Okunma

SORACAK OLURSANIZ

SORUP SUAL EDECEK OLURSANIZ
MAZİDEKİ İKBALİ AHVALİ BAHTIMIZI
ONBEŞ KEZ YIKMIŞ TARUMAR ETMİŞİZ
SALTANATI HANE-İ ŞANLI TAHTIMIZI

ONALTINCI KEZ KENDİ KÜLÜMÜZDEN
YEŞERİP DİRİLMİŞ İMPARASTORLUKLAR
MERDENİYETLER KURMUŞ BİR MİLLETİZ
SONSUZLUĞADIR BİZİM SON BİLETİMİZ
MU. ERTÜRK

22 / 2025

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Soracak olursanız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Soracak olursanız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SORACAK OLURSANIZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL