Gerçeği her zaman savun, anlayan olmasa bile vicdanına karşı hesap vermekten kurtulursun. (herbert george wells)
Ahmylrm
Ahmylrm
@ahmylrm

Gece battaniye ve ben

17 Ocak 2025 Cuma
Yorum
Şiirgram

Gece battaniye ve ben

0

Yorum

8

Beğeni

0,0

Puan

120

Okunma

Gece battaniye ve ben

Yağmurla yıkanan sokakların sessizliğinde yanan yalnız lamba hatırlatıyor karanlığa çökmüş kalbimi aydınlatan bir periyi
gecenin soğuk iklimi derimi yakarken bir battaniye bir ben bir de aklımda sen
ay tam üstümde nuruyla ışık kaynağı olmasının ötesinde bir güzellik abidesi ruhumu okşuyor
ne güzel bazen yaşamak anlamıyoruz
Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Gece battaniye ve ben Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gece battaniye ve ben şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gece battaniye ve ben şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ