Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
BHY
BHY

ÇİLEKLİ ZEYTİN / 25.11.2007

Yorum

ÇİLEKLİ ZEYTİN / 25.11.2007

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1201

Okunma

ÇİLEKLİ ZEYTİN / 25.11.2007

Kimse bilmez küçük zeytini
Ne acılar, çeker ne heyecanlar
Kapkaradır içine kadar
Kimse umursamaz
Çilek neden kızarır hep
Eğer boynunu toprağa dek
O çekirdekler ne de ızdırap verir
Olamaz iyileşmek, o hayallerde
Zeytin gömmüş içine
Çilek sarmıs tenine

by BY

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Çilekli zeytin / 25.11.2007 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çilekli zeytin / 25.11.2007 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇİLEKLİ ZEYTİN / 25.11.2007 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
feridizm
feridizm, @feridizm
20.10.2008 04:11:40
ÇİLEKLİ ZEYTİN ..nasıl bir şey bu..
deryaxderya
deryaxderya, @deryaxderya
19.10.2008 23:02:26

değişik ve tatlı bir şiir. zeytin ve çilek değil sadece, pek çok varlığın yaşadığı heyecan ve zorluklar aynı...
selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL